Pilvinen harmaa päivä...piti saada vastapainoksi jotain aurinkoista jälkkäriä...
Appelsiinikiisseli
5 dl appelsiinitäysmehua
2 dl vettä
½ dl perunajauhoja
½ dl sokeria ( maistele riittääkö?)
2 appelsiinia
(2 tl vanilliinisokeria)
Mittaa mehu, vesi, sokeri ja perunajauhot kattilaan ja sekoita hyvin sekaisin. Kuumenna seos kiehuvaksi koko ajan pohjaa myöten sekoittaen rauhallisesti, älä vatkaa, ettei kiisseliin tule venyvyyttä. Anna kiisselipohjan kuplia muutaman kerran. Nosta kiisselipohja jäähtymään. Lisää kylmään kiisseliin paloiteltu appelsiini ja halutessasi vanilliinisokeria ja hyppysellinen suolaa.
Maistui ihanan raikkaalle ja passasi hyvin tuon kala-aterian jälkkäriksi.....onneksi kiisseliä on vielä...
Kommentit