Jo aikaa sitten tein ystäväni pyynnöstä tämän kakun.... osviitaksi annettiin tämä aikaisemmin tekemäni kakku....värit yms passasivat kuulemma muihin juttuihin. Kakun alareunaan haluttiin jotain sattumia.....  Onneksi kakussa oli omar-kukat koristeena, ne kun omat minunkin lemppareita , joten niitä on mukava tehdä.

Kakussa on 9 munan sokerikakkupohja. Täytteenä on toiveesta kahdessa välissä mansikoita ja kinuskista kermavaahtoa ja yhdessä välissä hienonnettua säilykepersikkaa ja sitruunaista kermavaahtoa. Kostutusliemenä käytin taasen sitruunalimpparia. Kermana on kautta linjan hyla vispikerma. reunapursotukset on tehty tällaisella ja tämän sarja keskikokoisella tyllalla. Kakun päällyssuklaa näyttää kuvassa omituisen laikukkaalta...luonnossa värit olivat hieman erilaiset. Tuossa päällä on yhteensä lähes 2 levyä  Pandan tummaa sekä maitosuklaata rouhittuna.

Omar-karkeista tehdyt kukkaset ovat meillä tykättyjä...ja ne tulevat syötyäkin kakusta.

Tämän kakun alla sai kasteensa myös yksi uusi kakkulautanen....

Joskus tekee hyviä löytöjä edullisestikin.... eihän tämä mikään hienosto lautanen ole, mutta yksinkertainen iso lasivati mihin mahtuu jo aika iso kakku  ja mikä tärkeää, vati mahtuu kuitenkin tavallisen jääkaapin hyllylle....  Tokmannilta onnistuin yhyttämään näitä pari kappaletta 5 e kappalehintaan.... sorry vaan, sinne jäi enää viininpunaisia