Sain naapurilta ison kesäkurpitsan ja siitä onkin nyt riittänyt moneen herkkuun. Tässä pikainen lisuke liharuoalle.
Paistetut kesäkurpitsaviipaleet
kesäkurpitsaa ½ -1 cm paksuisina viipaleina
leivitykseen kananmunaa ja korppujauhoja + mausteita (laitoin suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta... mitä nyt itse kukin haluaa laittaa. Parmesan juustoraastekin passaisi oikein hyvin korppujauhojen sekaan antamaan lisämakua.
paistamiseen rasvaa (laitoin rypsiöljyä + voita nokareen)
Kasta kesäkurpitsaviipaleet ensin munaseoksessa ja sitten maustetussa korppujauhossa. Anna leivityksen pinnan kuivahtaa. Paista pannulla keskikuumalla pannulla kauniin ruskeiksi ja samalla kesäkurpitsa kypsyy....älä paista liian pehmeiksi lötkyiksi....
Me nautiskelimme kesäkurpitsaviipaleista tällaisen aterian osana.
Kommentit