IMG_20230121_094107.jpg

1 munan munakaslätty. Täytteenä kinkkua, juustoa ja kevätsipulia

IMG_20230121_093844.jpg

IMG_20230119_090840.jpg

Pitkästä aikaa kävin Merilaisen myyntiautolla torilla. Sieltä lähti ekaa kertaa mukaan tällaiset ohuet 100% täysjyväkauraleivät. Jollain kumman tavalla (vaikka ovatkin ohuita ja aika tiivistä leipää) tykästyin näihin ja aamiaisleipänä nämä tulivatkin syötyä.

IMG_20230116_081806.jpg

Ruisleivällä savusiikaa, majoneesia ja tuoretta

IMG_20230115_113437.jpg

Veriappelsiinia on tullut popsittua paljon lähiviikkoina. Tämänkin aamun leipänä savusiika-majoneesileipä vihreillä lisillä.

IMG_20230110_084945.jpg

Rahka-maitopohjainen kauratuorepuuro pensasmustikoilla, appelsiinilla ja pähkinöillä.

IMG_20221222_075314.jpg

Graavia siikaa (mitä suolasin itse lisää, oli pakko, kun ei ostosiiassa ollut juur ollenkaan suolaa) saaristolaisleivällä. Pinnalla kotitekoista sitruunamelissasuolaa. Herkkua.

IMG_20230103_084612.jpg

IMG_20230109_092122.jpg

Loppiaiseksi paistettiin uusi kinkku ja minäkin söin peräti pari kertaa kinkkuvoileipää reilulla sinapilla. Viili kuuluu aika usein nykyisin aamupalaani puuron tilalla.

IMG_20230125_082308.jpg

Pekonimunakasta, leipää, maitokahvia ja tuoretta.

IMG_20230125_075422.jpg

Tässä pekonimunakkaassa on 4 siivua pekonia hienonnettuna (ensin paistettu pannulla) ja siihen lisättynä 4 munaa + 4 rkl vettä seos ja hienonnettua kevätsipulia.....kypsennys ja vielä pintaan mustapippuria myllystä ja kevätsipulia. Pekonista tuli ihan riittävästi suolaisuutta. Avomunakkaana syötiin tämäkin.