Näissä kuvissa olevia torttumalleja olen tehnyt lähiaikoina monasti, kun on tehnyt kahville mieli nopeaa ja helppoa. Taikinana käytän nykysellään Myllyn paras voista torttutaikinaa. Täytteinä olen käyttänyt eri makuisia Justuksesta ostettuja täytteitä/marmeladeja. Luumutäyte säästetään sitten joulun ajan torttuihin. Torttuja en voitele kananmunaseoksella ja paistan (reilu) 200 asteisessa uunissa aika pitkään, että ehtiivät kypsyä sisältäkin.
Nämä tortut on paistettu uunissa (aina kun on ollut muiden hommien takia jo kuumana), mutta muutaman tortun paistan useinkin airfryerillä.
Ens viikolla kokeilen käpytorttujen tekoa. Ohje niihin löytyy meillä kotona-sivustolta videon kera.
Jokos sinä olet kokeillut käpytorttuja ja jos olet, mitä tykkäsit?
Kommentit