IMG_20211030_223807.jpg

Tämän oloisia pieniä lämpimiä leipiä ollaan tehty lähiaikoina jo kahdesti. Leipänä on kummallakin kerralla ollut esipaistettu maalaispatonki. Täytteet ovat kaikkea mitä jää- ja kuiva-ainekaapeista löytyy. Lihaleikkeleitä, tonnikalaa, kasviksia, ananasta ja erilaisia juustoja.

Kaikkien leipien pohjalla on kotitekoinen pitsakastike. Soseutin loput sisällä kypsyneet pienet tomaatit, sekaan tomaattipyrettä, punaista paprikaa, suolaa, sokeria, yrttimausteita ja valkosipulia reilusti. Sauvasekoittimella surrautin kaikki soseeksi. Tällä kertaa kuumensin kastikkeen. Oli aika voimakkaan makuista, siksi varmaan leivistä tulikin niin hyviä.

IMG_20211030_221812.jpg

Takarivissä on tonnikala-oliivi-aurinkokuivattutomaatti versioita. Muissa on enemmän tai vähemmän kinkkua ja kasviksia ja meille pakollista ananasta.

Juustona  näissä on mozzarellaa palana ja monien juustoraasteiden seos ja osassa on lisäksi auraa. Juustot oli helppointa laittaa pienien leipien päälle, kun samanlaiset leivät olivat aina kiinnit toisistaan.

Leivät olivat 225-250 asteisessa uunissa kunnes juuustot sulivat ja leivät saivat pinnaltaan hieman väriä.

IMG_20211030_223408.jpg

Valmiina leivät sai hyvin leikkuuveitsellä leikattua irti toisistaan.

original_313bc5f6-5f34-45a2-98ab-144ce56

Pinnalle ripsottelin vielä pitsamaustetta. Ja sitten vaan syömään.

IMG_20211030_224056.jpg

Meistä nämä olivat todella hyviä.