1298617.jpg

Tämä mansikkahyytelö on valmistettu hyytelösokeripakkauksessa olevalla ohjeella.

Eli jäiset mansikat/muut marjat annoskulhoihin ja päälle kaadetaan kiehautettu vesi-hyytelösokeriseos. Minä laitan yleensä osan nestettä makuun sopivaa mehua... tällä kertaa siiis mansikkamehua. Hyytelösokeri + jäiset marjat -> hyytelö valmistuu hetkessä... mutta se ei kestä säilytystä seuraavaan päivään... nestettä irtoaa ja tulee "löllöksi".. Etuna liivatteella tehtävään jälkiruoka/välipalahyytelöön on se ettei tarvitse tuntitolkulla hyydytellä. Tosin liivatehyytelö säilyy hyvänä seuraavaankin päivään.

1298610.jpg

Tässä hyytelösokeri-mehu-vesiseos on jo kaadettu marjojen päälle...ja hyydyke menossa kelmutettuna jääkaappiin hetkiseksi tekeytymään. Olisi hyvää tälläisenäänkin... me söimme vanilliinilla maustetun kermavaahdon ja suklaakoristuksen kera. Annokset tuntuivat tekovaiheessa isoilta, mutta kun jälkiruoka ei ollut liian makeaa, niin kaikki söivät annoksensa ihan kokonaan.. oli hyvää, nam!