Teen usein pitsapatonkeja pitsojen "jämätäytteistä". Tällä kertaa kuitenkin oli ihan päätarkoitus tehdä pitsapatonkeja. Meidän kaupassa ei ollut kovin montaa eri vaihtoehtoa patongiksi ( enkä halunnut ruveta niitä itse tekemään). Valitsin pitsapatonkeihin tällä kertaa Fatzerin uutta rouheista patonkia. Se osoittautuikin yllättävän hyväksi...
Nämä pitsapatongit sisältävät seuraavia raaka-aineksia: patonkia, paseeratusta tomaatista tehtyä pitsakastiketta, savukinkkkuutioita, ihan vähän meetwurstia, katkarapuja, herkkusieniä, säilykeananasta, pitsajuustoraastetta, pitsamaustetta.
Raaka-ainekset kootaan pitsan tapaan halkaistun patongin ( voisi olla myös kaupan esipaistettu patonki ) päälle ja paistetaan uunissa 225 - 250 C kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.
... ja tässä pitsapatongit valmiina nautittaviksi sopivan juoman kera...
Kommentit