IMG_20231122_190935_edit_48199606305882.

Suurimman osan hapatetuista kermoista/reilusti päiväysvanhoista vispikermoista käytin näihin kahteen kermakahvikakkuun. Osa kermasta meni Hanna-tädin pikkuleipiin.

Kermakahvikakun/hapankermakakun ohje löytyy kahvikakkuarkistosta.

Laitoin ohjeeseen muutaman lisäyksen vielä äsken. Tämän postauksen kakuissa on lisämausteena myös jauhettua neilikkaa ja kakun sokerimäärää vähennän nykyisin ja siltikin kakku oli meille aivan riittävän makeaa.

IMG_20231122_150834_edit_48369802128525.

Tälläkään kertaa en jauhottanut kakkuvuokia mitenkään. Voitelin vaan vuoat hyvin voilla.

IMG_20231122_170537_edit_48246082736020.

Tämän kakun rakenne on huokoinen/pehmeä, eikä sen oikein muuksi pitäisi muuttua säilytyksen/pakastuksenkaan myötä.