Valmistin mangokiisselipohjaa seuraavalla ohjeella:
Mangokiisseli
2 dl appelsiinimehujuomaa
2 dl vettä
3 pientä purkkia piltti mangososetta
perunajauhoja ( n.2 rkl)
sokeria maun mukaan
ihan pikkiriikkisen suolaa
- kaikki ainekset kylminä kattilaan ja suurustetaan tasaiseksi kiisseliksi
- kylmään kiisseliin lisäsin vielä vanilliinisokeria mausteeksi
Tässä kiisseli jo saostuneena kattilassa jäähtymässä.
Aamusella söimme kiisseliä sellaisenaan....
Sitten söimme mangokiisseliä vadelmien ja punaherukoiden kera.
Ja vielä kun kiisselipohjaa oli, niin muokkasin siitä mango-banaanikiisseliä lisäämällä banaaniviipaleita kiisselin sekaan.
Peruskiisseliä hieman muokaten tuntui että aina oli eri kiisseli mitä syödä ....
Mangon mausta kun tykkäämme, niin kaikki eri versiot maistuivat hyviltä.
Kommentit