CIMG9951.jpg

Maustettuja ruokakermoja tulee käytettyä sangen vähän. Jokunen kerta olin kuitenkin hairahtunut ja jääkaapissa odotti Valion ruokakerma grillattu paprika  pääsyä johonkin ruokaan. Broileri maistuu aina, joten oli hyvinkin luonnollista yhdistää nämä kaksi raaka-ainesta helpoksi ja nopeasti valmistuvaksi ruoaksi. Lihana käytin tällä kertaa broilerin sisäfileitä....loput ison lihapakkauksen sisällöstä meni broilerikeittoon. Paprikainen ruokakerma oli mielestäni aika täräkän (voimakkaan juustoinenko?) makuista moneen muuhun maustettuun ruokakermaan verrattuna, siksi laitoin osaksi kastiketta maustamatonta ruokakermaa.

CIMG9943.jpg

Broileria paprikaisessa kastikkeessa sisältää; pannulla paistettuja broilerin sisäfileitä kokonaisina, Valion ruokakermaa grillattu paprika, maustamatonta ruokakermaa, suolaa, punainen suippopaprika ja ripsaus mustapippurirouhetta.

Lihat paistetaan pannulla öljytilkassa. Lisätään ruokakermat ja mausteet. Annetaan kypsyä noin 10 min. Sitten lisätään paprikasuikaleet ja annetaan ruoan kypsyä noin 10 min. tarkistetaan kastikkeen maku ja lihan kypsyys.

CIMG9952-001.jpg

Paprikaisen broilerikastikkeen söimme keitetyn riisin, vihreiden papujen ja vihersalaatin kera.