Pääsiäisillan iltapalaa...

Iso vadillinen savusiikasalaattia sisältää; kahdenlaista vihreää salaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, punasipulia (annoin sipuliviipaleiden olla pari minuuttia kiehuvassa vedessä, jotta miedontuivat ja hieman pehmenivät + jäähdytys), keitettyjä munia ja tietenkin savusiikaa. Siian ostin valmiiksi savustettuna kaupasta. Iso savusiika meni lähes kokonaan tälle salaattivadille ja loput maistuivat leivän kaverina aamupalalla.

Tämä on meille mieluisin näistä valmispatongeista, mitkä vaan paistetaan kotona. Monivilja maalaispatonki nimeltään ja sokkarilta ostettu. Tässä on jopa makua .

Kastikkeen tein laktoosittomasta kermaviilistä maustamalla sen sitruunapippurilla, sitruunasta puristetulla  mehulla, suolalla, sokerilla, sinapilla, tillillä ja ruohosipulilla. Oli aika hiplakan makuista soosia ja passasi salaatille hyvin.