Pakastimen sulattamisesta/penkomisesta pohjaa myöten on se hyöty että sieltä voi tehdä löytöjä... minä löysin 4 kotitekoista pitaleipää.... ja peräti muistin että myös kotikebabbia pakastimessa on, joten pitkästä aikaa herkuteltiin kebabtäytteisillä pitaleivillä...

1614019.jpg

Pitaleipien ohjeen, millä minä nykyisin teen, löydät täältä.

Kebab on tehty suurinpiirtein tällä ohjeella, ilman korianteria ja persiljaa. Nykyisin en enää niin kauhean tarkasti mittaile mausteita kebabbia tehdessäni... jonkinlainen näppituntuma tullut parinkymmenen tekokerran myötä... toki maku on aina pikkusen yllätys... aina on kuitenkin syötyä tullut!

Halkaistu pitaleipä ja kebabliha on lämmitetty mikroaaltouunissa ja välissä on lisäksi salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, ketsuppia ja tuo vaalea kastike on oikeasti salaatinkastiketta, mutta passaa oikein hyvin tähänkin... pitaleivän päällysosa on taivutettuna taaksepäin, jotta täytteet näkyisivät.

Hyvää oli!