Suolakurkulla höystetyn possunlihakastikkeen kanssa syötiin riisiä ja keitettyä kukkakaalia ja porkkanaa... tälläkertaa ei pakastealtaasta, vaan ihan ite alustalähtien keittäen...kyllä olivatkin hyviä, on siinä iso ero!
Suolakurkulla höystetty possunlihakastike
300 g pkt possun raakoja kinkkusuikaleita
rasvaa ruskistamiseen
1 iso sipuli
vettä
suolaa,soijakastiketta, sinappia, mustapippuria myllystä, (½ lihaliemikuutio)
ruskea kastikesuurusta ( esim Maizena)
½ prk smetanaa
2 pientä suolakurkkua paloiteltuna
Ruskista lihasuikaleet ja hienonnettu sipuli. Lisää vettä niin että lihat peittyvät ja mausteet. Kypsennä liha pehmeäksi ( minä hauduttelin noin tunnin) Suurusta kastike suurusteella sakeaksi. Lisää smetana ja suolakurkkukuutiot ja kuumenna kastike vielä kiehuvaksi. Tarkista maku.
Kommentit