Appelsiini-raparperikiisseli

5 dl appelsiinitäysmehua

3-4 dl pakastettuja paloiteltuja raparpereja

4 dl vettä

sokeria maun mukaan ( laitoin yli dl....)

4-5 rkl perunajauhoja + n. 1 dl  vettä/appelsiinitäysmehua

Mittaa kattilaan vesi, appelsiinitäysmehu, sokeri ja raparperit ja kiehauta kunnes raparperit ovat pehmeitä, soseutuvat. Saosta kiisseliksi. Kiehauta ja maistele.

Huom. Jos tykkää reilusta appelsiinin mausta voi mehun ja veden suhdetta muuttaa, tai tekee kiisselin vaikka kokonaankin appelsiinimehuun. Minä tein vedellä laimennetun version ja appelsiini maistui siinä meille ihan riittävästi.

Yhdellä kerralla söimme kiisseliä appelsiininpalasilla höystettynä ja toisella kerralla nautimme kiisselistä jogurtin kera. Paha sanoa kumpi oli parempaa....

Aika hyvälle maistui kiisseli turkkilaisen jogurtinkin kanssa....