2 x 60 v-synttärit....mitä ei pitänyt olleskaan juhlia, vaan kuitenkin sitten sisarusten  (tietystikkin perheineen) kesken nautittiin veljeni mökillä. Juhlakaluja olivat veljeni ja hänen vaimonsa.

Meidän matkamme koukkasi ensin Kuopion kautta, missä yövyimme siskoni luona ja sitten kotimatkalla poikkesimme synttärijuhliin....

 

Veljeni vaimo oli laittanut kakenmoista ihanaa syötävää. Apukokkeina oli ollut viime talvena pyöreitä juhlinut  pikkuveljeni kera vaimonsa. Iso kiitos heille kans.

Tarjolla oli mm. seuraavia herkkuja; pikkuisia lihapullia, savustettua lohta, tzatsikia, turkkilaisesta jogurtista tehtyä kuusenkerkällä maustettua kylmää kastiketta kalalle (kukaan ei arvannut oikein millä kastike oli maustettu), tomaattisalsaa, perunasalaattia, broileri-pastasalaattia, ihanaa varhaiskaalisalaattia ja ainakin pikkuisia karjalanpiirakoita kera munavoin.

 

Jälkkäreiksi nautimme Myrna-kupeista hyvät kahvit kera mansikkakakun,Titan tekemän ihanan mehevän suklaisen kahvikakun ja minun viemän vaalean kahvikakun kera.

Oli aivan ihanaa tavata omat sisarukset taas pitkästä aikaa ja varsinkin kun meidän mutsikin jaksoi tulla juhliin.

Lämmin kiitos Kekelle ja Titalle, kun kutuitte porukat koolle