IMG_20210225_183407.jpg

Puolikkaasta seipakkauksesta tein tomaattista uuniseitä ja lopusta seistä tein tällaisia kalamurekepihvejä. Kauhean pieneltä tuntui murekeseos, vaan tuli siitä kuitenkin 7 kpl pihvejä, tosin laitoin seokseen jatkeaineeksi korppujauhoja ja juustoraasteen jämätkin näihin hyödynsin. 

Kalamurekepihvit (seistä)

(ohukaispannulla paistettuna 7 kpl pihvejä)

200 g pakasteseitä sulaneena

½ dl korppujauhoja

1 dl maitoa

1 kananmuna

1 dl juustoraastetta

ruohosipulia (minulla pakastettua noin 3 rkl)

tilliä (minulla kuivattua vajaa 1 tl)

suolaa (noin ½ tl)

aromisuolaa ripsaus

sitruunapippuria ripsaus

Valmistaminen:

Jauha kala (minä hienonsin sauvasekoittimella)

Lisää kalan sekaan kaikki ainekset ja sekoita heti tasaiseksi. Paista pieni koenokare ja tarkista maku mieleiseksi.

Paista pihvit keskilämmöllä ohukaispannulla rasvassa molemmin puolin ruskeiksi ja kypsiksi. Aikaa mene muutama minuutti/puoli. kääntäminen onnistuu hyvin paistinlastalla.   

IMG_20210225_182603.jpgIMG_20210225_183412.jpg

IMG_20210227_141924.jpg

Me söimme kalamurekepihvejä keitettyjen perunoiden ja valkoisen munakastikkeen kanssa.