Tällä kertaa pihvit näin riisuttuna versiona, eivät siis saaneet paistettua sipulia päällensä.

Lindströminpihvit tai- pyörykät

(ohjeella tulee 7 kpl isoja pihvejä)

400 g jauhelihaa

½ dl korppujauhoja

1 dl maitoa ( tai vettä ja osaksi nestettä voi halutessaan laittaa vaikka punajuurien lientä)

1 muna

1 sipuli hienonnettuna tai pakastesipulikuutioita n.1 dl

n. 1 tl suolaa

1 maustemitta jauhettua maustepippuria

200 g säilykepunajuurta raasteena

 

Kaikki ainekset sekoitetaan hyvin sekaisin. Kypsennä pieni nokare mikroaaltouunissa tai pannulla ja tarkista maku mieleiseksesi esim suolan määrä. Murekeseos muotoillaan pihveiksi ( n.1 dl raakaa murekeseosta /pihvi). Pihvit paistetaan joko paistinpannulla tai uunissa 200 - 225 asteessa n. 20 min. Minä paistoin uunissa, kun se on niin paljon vaivattomampaa.




 Osan murekemassasta tein pyöryköiksi ja nekin paistoin uunissa.