Tällä kertaa pihvit näin riisuttuna versiona, eivät siis saaneet paistettua sipulia päällensä.
Lindströminpihvit tai- pyörykät
(ohjeella tulee 7 kpl isoja pihvejä)
400 g jauhelihaa
½ dl korppujauhoja
1 dl maitoa ( tai vettä ja osaksi nestettä voi halutessaan laittaa vaikka punajuurien lientä)
1 muna
1 sipuli hienonnettuna tai pakastesipulikuutioita n.1 dl
n. 1 tl suolaa
1 maustemitta jauhettua maustepippuria
200 g säilykepunajuurta raasteena
Kaikki ainekset sekoitetaan hyvin sekaisin. Kypsennä pieni nokare mikroaaltouunissa tai pannulla ja tarkista maku mieleiseksesi esim suolan määrä. Murekeseos muotoillaan pihveiksi ( n.1 dl raakaa murekeseosta /pihvi). Pihvit paistetaan joko paistinpannulla tai uunissa 200 - 225 asteessa n. 20 min. Minä paistoin uunissa, kun se on niin paljon vaivattomampaa.
Osan murekemassasta tein pyöryköiksi ja nekin paistoin uunissa.
Kommentit