Helppoja ja nopeita tehdä, jos vaan sattuu olemaan kotosalla kondensoitua maitoa, ettei sitä tartte lähteä satojen kilometrien päästä hakemaan..... itsellä alkaa taas varastot olla tyhjät. Viimeksi tuotatin sitä ystävälläni 20 prk ja niin ne vaan ovat huvenneet.....  Jääkaapissa odottaa pari prk keitettyinä pääsyä jouluiseen banoffeehen...

 
Nigellan Suklaafudget
 
400 g kondensoitua maitoa
350 g tummaa suklaata (käytin Pandan tummaa suklaata ja vähän laitoin sekaan maitosuklaata)
2 rkl voita ( en laittanut )
150 g suolattomia pistaasipähkinöitä (käytin cashewpähkinöitä ja saksanpähkinöitä)
 
Laita kondensoitu maito, suklaa ja voi kattilaan. Kuumenna pienellä lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut tasaisesti. Rouhi pähkinät pienemmiksi paloiksi ja sekoita suklaaseoksen joukkoon. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa jähmettyy jo muutamassa tunnissa)  Ota suklaalevy irti vuoasta ja leikkaa levy 64 osaan ( tai halutun kokoisiksi paloiksi)  Ripottele pinnalle tomusokeria ja nauti.

... tämän kuvan oton jälkeen puolitin palat vielä...tuntuivat turhan isoilta, vaikka tummaan suklaaseen tehtyinä eivät olekkaan niin makeita mitä näiden kuvittelisi olevan....

... myös valkoisena versiona piti tietenkin kokeilla.... ja hyvin pelitti suhteet tässäkin

Muotissa jähmetettyjä, kauniin mallisia rommirusinafudgeja voitte käydä ihastelemassa

 Kmsu:n Kettuterroristit-blogissa.

Minä jakelin fudget maistiaisiksi kamuille joulukortin asemesta.