IMG_20230216_125123.jpg

Suomalaisessa menestysresepti-kisassa olleita tuotteita on meillekkin ilmaantunut monia maisteltaviksi. Ihan ite olen ostanut kaupasta rahalla.

Eilen meillä  testattiin kalatassuja. Sitruuna lime versiota pidin turvallisempana vaihtoehtona mitä curry-appelsiiniversiota. Itelläni oli odotukset kovat ja kuvittelin tykkääväni näistä. Vaan ei, ei ja ei. Ei meillä kummallakaan jatkoon. Itteäni jokin maku noissa vastusti ja se aika voimakas tuoksu/haju. Kannattaa siis varautua huushollin tuuletukseen pihvien lämmityksen jälkeen. Ja juu, liesituuletin oli kyllä päällä. Ja minähän siis yleensä tykkään aina kalaruoista. Eipä tartte appelsiiniversiota ehken ees testata?

IMG_20230216_120705.jpg

Minusta pakkaus on nätti, enkä moiti pihvien ulkonäköäkään.

Pihvien kokoa on somessa moitittu pieniksi ja hintaa suolaiseksi. Mulle piisaisi 1 pihvi/ateria muiden lisukkeiden kanssa,  pkt hinta reilu 4 e, joten hintaa en olis pitänyt pahana, kun vaan olis muuten natsannut omaan makuuni. Kyllä kait noita 2kpl /annos on tarkoitettu painonsa puolesta?

IMG_20230216_120908.jpg

Kuinkas moni lukee pakkauksen kaikki pikkutekstit? Ite aattelin, että pakkauksen aukaistuani, vois laittaa pakastimeen jemmaan muutaman pihvin, kunnes luin pikkupränttitekstin pakkauksen kääntöpuolelta.

HUOM! Taatusti näilläkin on oma ostajakuntansa, jotka tykkäävät ja ostavat ekan maistelukerrankin jälkeen.

Muutaman positiivisen kommentoinnin olen somessa näistä nähnyt. Niinhän se on monienkin valmisruokien suhteen, osa tykkää, osa on neutraaleja ja osa inhoaa niitä.

Harmikseni on todettava, ettei tämä tuote missään nimessä mee meillä jatkoon.

IMG_20230216_124826.jpg

Tällainen salaatti meillä pääsee aina jatkoon.

IMG_20230216_123635.jpg

Tälläkin kokeiluaterialla mieskin sai ruokaa, kun kypsensin kaikelta varalta myös kalapuikkoja airfryerissä.

Sushiketta (koska sitä ei ollu meidän kaupassa) lukuunottamatta on meillä ostettuna maisteltaviksi kilpailuissa olleita tuotteita, saapas nähä kuinka niitten maistelussa käy?