1494345.jpg

Alkuperäinen ohje löytyy täältä  Ruokamaailman sivuilta, mutta olen muuttanut ohjetta aika paljon, joten laitan sen ohjeen millä  minä juustoisen makaronilaatikon teen.

Juustoinen makaronilaatikko

( 6 - 7 annosta)

Keitä makaronit (suolalla maustetussa) vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta seos. Sekoita jauhelihaseos, valutetut makaronit ja juustoraaste uunivuoassa. Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan. Kypsennä 175 -200 asteessa 50-60 min. Lisää paistamisen loppupuolella juustoraaste pinnalle ja anna sen vielä ruskistua.
 
Tällä ohjeella tulee aika mietoa, lempeän makuista makaronilaatikkoa...joten jos tykkäät mausteisemmasta niin lisää mausteiden määrää. Halutessasi voit tarkistaa valmiin makaronilaatikon maun esim. niin että laitat kahvikuppiin tms laatikkoaineksia munamaitoineen pienen annoksen ja kypsennät sen suit sait sukkelaan mikroaaltouunissa...sitten vaan maistelemaan, että onkos maut mieleiset kypsässä laatikossa...

1494343.jpg

Ihanan juustoiselle maistui.... alkuperäisessä ohjeessa laatikko maustetaan vielä lisäksi tuoreella basilikalla... minä en sitä käyttänyt, koska meillä ei kaikki tykkää basilikan mausta....