IMG_20211008_193313.jpg

Näissä suolaisissa nyyteissä on rahkavoitaikina. Myös sekoitettu voitaikina käy näihin hyvin.

Molempien taikinoiden ohjeet löytyvät esim täältä lämminsavulohinyyttiohjeen yhteydestä.

Täytteenä näissä nyyteissä on savu/leikkelekinkkua + tuorejuustoa (minulla oli aurinkokuivattu tomaatti) + juustoraastetta + punaista paprikaa +purjoa ja persiljaa hienonnettuna + ripsaus paprikajauhetta ja mustapippuria -> mössää tarvitaan kukkura tavallinen ruokalusikka/nyytti.

CollageMaker_20211013_151604958.jpg

Nyytit on voideltu kananmuna-vesiseoksella ja pinnalle laitoin unikonsiemeniä (tai seesaminsiemeniä tai juustoraastetta tai ei mitään) Paisto 200-225 asteisessa uunissa keskitasolla 15-20 min koosta ja taikinan paksuudesta riippuen. Rahkavoitaikina ottaa väriä helposti, joten paistumista kannattaa seurata.

IMG_20211008_195832.jpg

Aikaisempia postauksia pikkusuolaisista nyyteistä:

Lämminsavulohinyyttien ohje löytyy täältä.

Jauheliha-riisitäytteisten nyyttien ohje löytyy täältä.