Tomaattiset keitto-ohjeet jatkuvat....

Laakerinlehteä en kylläkään syönyt....vaan hyvää makua se kyllä keittoon antaa

Tomaattinen jauheliha-pekonikeitto

n.1 litra  vettä

400 g prk tomaattimurskaa

2 lihaliemikuutio

suolaa ?

soijakastiketta (laitoin reilun rkl)

paprikajauhetta (laitoin 1½ tl)

valkosipulia ( laitoin 3 kynttä viipaleina)

rouhittua mustapippuria (laitoin ½ tl)

kuivattua basilikaa ja oreganoa ( laitoin yhteensä n. rkl)

 laakerinlehtiä ( laitoin 3 kpl kokonaisena)

cayennepippuria ripsaus

1 pussi peruna&keittokasviksia (Apetit)

400 g jauhelihaa

100 g pekonia

½ pienestä purjosta puolirenkaina

1 pieni pss ( = noin 3 dl) pakastemaissia

Kuumenna vesi + tomaattimurska kiehuvaksi kattilassa. Lisää mausteita, hienonnettu purjosipuli ja pakastekasvikset ja jätä kypsymään. Ruskista jauheliha ja pekoni ja lisää ne keiton sekaan kiehumaan. Kypsennä keitto kypsäksi ja lisää pakastemaissi sekaan kuumenemaaan. Tarkista keiton sakeus ja maku.

Ohjeella tulee 3 litran kattila ihan piri pintaan valmista keittoa.

 Vaan olipas hyvää keittoa... meistä ainakin