Tällä kertaa tälläinen versio kaura-omenapaistoksesta.
Kaura-omenapaistos
6-7 kotimaista isoa omenaa
100 g voita sulatettuna
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1½ tl kanelia
½ -3/4 dl (tummaa) hienoa sokeria, omenoiden makeus, oma mieltymys?
2 tl vanilliinisokeria
Lohko kotimaiset omenat uunivuokaan (siemenkota pois). Sekoita kaikki muut ainekset ja ripottele vuokaan omenoiden päälle. Kypsennä noin 200 asteisessa uunissa 25-30 min...kunnes omenalohkot ovat pehmenneitä ja pinta on saanut hieman väriä. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.
Herkkua....vielä ei olla kyllästytty, vaikka useamman kerran olemmekin kaura-omenapaistoksella herkutelleet.
Kommentit