CIMG3944-001-normal.jpg

Tällä kertaa tälläinen versio kaura-omenapaistoksesta.

Kaura-omenapaistos

6-7 kotimaista isoa omenaa

100 g voita sulatettuna

2 dl kaurahiutaleita

2 rkl vehnäjauhoja

1½ tl kanelia

½ -3/4 dl (tummaa) hienoa sokeria, omenoiden makeus, oma mieltymys?

2 tl vanilliinisokeria

Lohko kotimaiset omenat uunivuokaan (siemenkota pois). Sekoita kaikki muut ainekset ja ripottele vuokaan omenoiden päälle. Kypsennä noin 200 asteisessa uunissa 25-30 min...kunnes omenalohkot ovat pehmenneitä ja pinta on saanut hieman väriä. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

CIMG3932-normal.jpg

Herkkua....vielä ei olla kyllästytty, vaikka useamman kerran olemmekin kaura-omenapaistoksella herkutelleet.