2027284.jpg

Pannukakkurulla

pohja:

4 munaa

4 dl maitoa

2 dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

1/4 tl paprikajauhetta

muutama kierros pippurimyllystä

täyte:

1 iso sipuli hienonnettuna + 2 rkl öljyä paistamiseen

400 g jauhelihaa

1 dl paseerattua tomaattia

5 cm pätkä purjoa hienonnettuna

½ pientä suippopaprikaa kuutioina

100 g sulatejuustoa (maustamaton)

suolaa

pitsamaustetta

Sekoita pohjan ainekset tasaiseksi taikinaksi ja paista reunallisella uunipannulla leivinpaperin päällä 200 asteisessa uunissa n. 20 min. Kumoa pohja.

Valmista täyte. Freesaa ensin sipulia hetki paistinpannulla, lisää liha ja ruskista. Lisää kaikki muut täytteen ainekset ja anna seoksen kypsyä n. 5 min. Tarkista maku.

Levitä täyte pohjalle ja rullaa käärötortun tapaan napakaksi rullaksi. Kuorruta vielä juustolla...jos haluat.

Minä en tätä kuorruttanut, koska tein tämän jo päivällä valmiiksi ja illalla matkalaisten päästyä tänne meille, vaan lämmitin rullan ja sitten se syötiin ihan kokonaan...murustakaan ei jäänyt, eikä meitä ollut kun 4 syömässä.....