Kovin voivat kyljykset olla eri kokoisia... syömistä kyllä pienemmässäkin piisasi...mies sai ihan suosiolla isomman

Kasvatuslaatikossa pihalla kasvaa yrtteja mm timjamia ja se innoitti näiden kyljysten tekoon...

Timjamin makuiset kyljykset; porsaankyljyksiä, öljyä +voita, tuoretta timjamia iso kasa, suolaa, mustapippuria myllystä. Muuta ei tarvita ja hyvää tulee.

Kuumenna rasvat paistinpannulla ja laita sekaan iso kasa tuoretta timjamia.... lisää (nuijitut) kyljykset ja kypsennä muutama minuutti/puoli. Suolaa ja pippuroi kyljykset paiston aikana. Laita vielä iso tupsukka timjamia kyljyksen päälle tarjoiluvaiheessa.

Lisäkesipuleissa on viipaloidun keltasipulin lisäksi öljyä, siirappia, soijakastiketta, suolaa, mustapippuria myllystä ja tilkka vettä. Kuumenna rasva ja lisä sipulit ruskistumaan. Sekoittele ja varo polttamasta. Lisää pannulle tilkka vettä ja mausteet ja anna vielä kypsyä hetkinen = ihanan makeaa, pehmeää maukasta paistettua sipulia.

... ja tässä isompi kyljys potretissa. Ihan vaan salaatin kanssa syötiin kyljykset.