Tässäpä "kevyt" huikopala nautittavaksi.
Uunissa paistettuja broilerin hunajamarinoituja paloja, kaupan guacamole dippiä ( avocadotahnaa )+ muutama perunalastu ( kun ei ollut maissilastuja) ja lisäksi vähän tuoretta.
keskiviikko, 29. elokuu 2007
Tässäpä "kevyt" huikopala nautittavaksi.
Uunissa paistettuja broilerin hunajamarinoituja paloja, kaupan guacamole dippiä ( avocadotahnaa )+ muutama perunalastu ( kun ei ollut maissilastuja) ja lisäksi vähän tuoretta.
Olen kaikista keittiöhommeleista tykkäävä naisimmeinen (Mimmi M).
22.7.2007 aloittamassani blogissa julkaistavat ohjeet olen keräillyt vuosien varrella sieltä sun täältä ja tykkään myös kehitellä ohjeita itse.
Toivottavasti löydät sopivia ohjeita omaan käyttöösi.
Jos sinulla on kysyttävää, niin laita viestiä [email protected]
Kommentit