CIMG6572.jpg

Maustoin viljapossun kylkilihat jo edellisenä iltana. Laitoin Poppamiehen rub-mausteseosta ja lisäksi paprikajauhetta, mustapippuria, valkosipulijauhetta ja suolaa. Hyvin kannattaa suojata astia, ettei koko jääkaappi tuoksu mausteille.

CIMG6552.jpg

Seuraavana aamuna ruskistin lihat pannulla ja laitoin ne vuokaan. Lisäksi laitoin vuoan pohjalle hieman lihalientä.

CIMG6558.jpg

Lidlistä pilkkahintaan ostettu paistinpannu onkin osottautunut oikein hyväksi pannuksi. Joskus saa yllättyä positiivisestikkin.

CIMG6565.jpg

Kaiken kaikkiaan kylkipalat hautuivat pannulla ruskistamisen jälkeen reilun 3 tuntia noin 150 asteisessa uunissa. Annoin lihojen olla ilman foliota reilun ½ tuntia ja sitten laitoin folion kanneksi, niin sain keskittyä siivoamiseen. Lisäksi tein miesväelle ihan vaan perunamuusia ja salaatin.