Liha on possun valmiiksi kermamarinoitua sisäfilettä. Paistoin sen ihan sellaisenaan lihalämpömittarilla varustettuna n. 170 asteisessa uunissa. Liha tekeytyi peitettynä kymmenisen minuuttia ja sitten leikkasin sen viipaleiksi.

Lautasella näkyvä riisi-kasvisseos on ihan sitä pakasteversiota . Joskus kesällä olen hätävaraksi salaattiin laitettavaksi ostanut ja käyttämättä jäänyt, joten nyt maisteltiin sitä tällä aterialla. Ihan ok hätävärana

Lihan lisäkkeeseen laitoin  salaattijuustoa ( Arlan aurinkokuivattu tomaatti versio) + vesimelonia + sipulia + juustopakkauksen öljyä + aurinkokuivattua tomaattia + mausteina suolaa, rouhittua mustapippuria reilusti ja valkosipulin kynsi. Kaikki ainekset vaan pienitääni ja sekoitetaan sekaisin. Kannattaa maistella lyhyen jääkaappisäilytyksen jälkeen uudemman kerran.... tarvitsee yllättävän paljon mausteita.

Tein tällaista lisäkettä kesäsikaan muutamia kertoja esim. grillatulle broilerille ja ihan tavallisten jauhelihapihvienkin kanssa sitä ollaan syöty.

Salaatti ihan perussettiä makeilla hedelmillä ja juu, voi kauheaa, taas me syötiin salaattia samalta lautaselta muun ruoan kanssa  ( tästä asiasta kun on erinaisiä huomautuksia tullut aikaisemmin...)