Pikaisesti taasen lounasta....tällä kertaa siskonmakkarakeittoa suhteilla noin litra vettä, 1 pss peruna&keittokasviksia (pakaste 750 g), 1 dl pakastesipulia, 400 g tuoreita siskonmakkaroita (Korpelan), lihaliemikuutio 1½ kpl, soijakastike, maustepippuri, laakerinlehti 2 kpl, suola, pakasteherneitä 2 dl, kuivattua persiljaa.

Kiehauta vesi ja lisää siihen kaikki mausteet + sipulit. Laita kasvikset kypsymään liemeen ja heti kun neste kiehuu  rupea  puristelemaan siskonmakkaroista noin sormenpään kokoisia palleroita suoraan kiehuvaan nesteeseen. Anna keiton kypsyä kypsäksi...eli n. 15 minuuttia. Lisää pakasteherneet ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Sekoita muutaman kerran kypsentämisen aikana. Tarkista maku ja lisää perislja keittoon.

 

Hyvää oli ... tomaattipyrettä olisi tehnyt mieli vähän purskauttaa joukkoon, vaan hillitsin himoni..... keittokategoriasta kun katsoo, ei liene epäselvää tykkäänkö tomaattisista keitoista