Erään sunnuntain lounas...

Näistä sattui tulemaan kentien parhaita pihvejä mitä olen koskaan onnistunut tekemään

Ihan ekaksi paistoin julmetun ison keltasipulin puolirenkaina tilkassa öljyä ja maustoin sen siirapilla ja suolalla ja pikkulorauksella soijakastiketta. Pannulle tilkka vettä, niin sipulit pehmenivät ihan pehmeiksi.... sitten sipulit syrjään odottamaan....tästä piisasi kahden pihvin päälle sipuleita. 

Pihvinä takuumurea naudan ulkofilepihvi ( niitä kahden pakkauksessa olevia) .... nuijin niitä vääräoppisesti kelmun läpi hieman ohuemmiksi. Paistoin öljy-voiseoksessa sopivan kypsiksi, ripsautin pintaan suolaa summan mutikassa....jätin nyt pihvit selvästi punertaviksi sisältä. Pihvien seuraksi laitoin pannulle halkaistuja herkkusieniä. Sitten lorautin pannulle ihan vähän ruokakermaa ja valelin sillä pihvejä hetken.... eikös olekin hyvin tarkka ohje

Tarjolle pannessa nostin  sipulit pihveille ja sitten herkkusienet ja sen pienen pienen tilkan kermaseosta mikä pannulla oli....

Salaatissa on salaattisekoitusta ( ruukkusalaattiversiota) kurkkua, viinirypäleitä, paprikaa, kirsikkatomaatteja, paprika-öljyliemeen säilöttyä juustoa liemineen

Oli hyvää, aah!