Muistelen tämän ihanan kavisruokaohjeen olevan Valion vanhoja...siiiiis todella vanhoja ohjeita...Valion sivuilta tätä en nyt enää löytänyt....
Tässä pikkuisessa vuoassa on vain puoli annosta Aura-tomaattivuokaa.
Aura-tomaattivuoka
(4-5 annosta)
4-5 keskikokoista tomaattia
1 sipuli
3/4 tl basilikaa ( laitoin lisäksi vähän pitsamaustetta)
1/4 tl suolaa
50 g Aura-juustoa
1 prk smetanaa ( minä laitoin creme fraichea)
1 valkosipulin kynsi
mustapippuria muutama kierros myllystä
koristeeksi persiljaa, jos sattuu olemaan...
Viipaloi tomaatti ja sipuli. Lado ne lmittain matalaan vuokaan. Murenna Aura-juusto haarukalla ja sekoita se smetanan jamausteiden kanssa. Kaada seon vuokaan. Kypsennä 200 asteessa 20-30 min.
Aura-tomaattivuoka sopii lisäkkeeksi sekä kala- että liharuolille. Hyvää se on ihan sellaisenaankin leivän kera. Me söimme tätä pastan ja jauhelihakastikkeen kera.
Kommentit