Muistelen tämän ihanan kavisruokaohjeen olevan Valion vanhoja...siiiiis todella vanhoja ohjeita...Valion sivuilta tätä en nyt enää löytänyt....

1980840.jpg

Tässä pikkuisessa vuoassa on vain puoli annosta Aura-tomaattivuokaa.

 

Aura-tomaattivuoka

(4-5 annosta)

4-5 keskikokoista tomaattia

1 sipuli

3/4 tl basilikaa ( laitoin lisäksi vähän pitsamaustetta)

1/4 tl suolaa

50 g Aura-juustoa

1 prk smetanaa ( minä laitoin creme fraichea)

1 valkosipulin kynsi

mustapippuria muutama kierros myllystä

koristeeksi persiljaa, jos sattuu olemaan...

Viipaloi tomaatti ja sipuli. Lado ne lmittain matalaan vuokaan. Murenna Aura-juusto haarukalla ja sekoita se smetanan jamausteiden kanssa. Kaada seon vuokaan. Kypsennä 200 asteessa 20-30 min.

Aura-tomaattivuoka sopii lisäkkeeksi sekä kala- että liharuolille. Hyvää se on ihan sellaisenaankin leivän kera. Me söimme tätä pastan ja jauhelihakastikkeen kera.