400 g naudan jauhelihaa muuntui kahdeksi ruoaksi. Mureketaikinan voi jokainen tehdä sillä lemppariohjeella tai vaikka tällä. Täytteeksikin voi kehitellä melkeinpä mitä vaan kypsää/pihvien paistumisen aikana kypsyvää esim paistettuja sieniä/sieni-sipuliseosta, paprikaa, erilaisia juustoja, tomaattiviipale, kokolihaleikkelettä tai vaikkapa retroillen kurkkusalaattia, kuten meillä näissä.
Ohut pihvi pellille, päälle haluama täyte ja toinen ohut pihvi päälle ja reunat nipistellään kiinni....siinä yksi tapa tehdä täytetyt jauhelihapihvit
Uunissa 200-225 asteessa paisto 15 - 20 min koosta ja paksuudesta riippuen tai paistinpannulla paistaen.
Tein murekemassasta 3 täytettyä pihviä ja loppumassasta tein kanssasyöjälle naposteltavaksi 8 lihapullaa.
Kommentit