Jokunen aika sitten sain viimeinkin kokeiltua kiireettömiä kaurahiutaleita puuron valmistuksessa.
Todellakin aikaa pitää varata reilusti. Minä kypsensin puuroa paljon pidempään(liki 40 min) mitä pakkauksen ohje (20 min) kehoittaa, koska puuron rakenne tuntui meille liian kovalta....tokihan tähänkin vaikuttavat monet asiat. Puuron keitin tapani mukaan maitoon (tai vähintäänkin aina puolet maitoa kaikkiin hiutalepuuroihin) ja reilumman suolankin yleensä laitan mitä ohjeet käskevät. Maistelua, maistelua... tuli kyllä hyvää puuroa, vaan ei todellakaan ole kiirteisen, eikä edes puolikiireisen aamun puurovalinta.
Tällä kertaa puuro sai kaverikseen mansikoita, mantelia ja banaania.
Seuraavaksi voisinkin kokeilla uunipuuroversion kiireettomistä kaurahiutaleista.
Kommentit