Pannulla paistettu naudan lehtipihvi maustevoin kera... tässä valkosipulivoin kera. Pakkauksen ohjeen mukaan paistettu.... vähän kyllä ripsautin pihveihin suolaa pintaan paiston jälkeen ja siitä huolimatta aika miedoksi jäi kokonaisuus. Jotenkin kuvittelin noiden maustevoiden olevan voimakkaamman makuisia . Hyvää toki oli.... taidanpa kuitenkin ensi kerralla ostaa pelkät pihvit ja tehdä maustevoin itse.

Lisäkkeinä salaattia....on se vaan niin mukava hakea omalta pihalta kasvatuslaatikoista salaattiaineksia, tosin tässä salaatissa vaan nuo vihreät eli kolmenlaista salaattia on omalta pihalta ja retiisi, ananas ja paprika kaupasta ostettuja.

Lämpimänä kasvislisäkkeenä on pannulla valkosipulisessa öljyssä paistettuja kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleita. maustettu vielä rouhasulla mustapippuria, suolaa ja persiljaa. Helppo ja hyvä lisäke vaikka mille ruoalle.

... ja toisessa annoksessa pihvi sai päällensä grillimaustevoin...

Tällaisessa pakkauksessa nuo leikkeet valmiiksi nuijittuina rullilla olivat kauhean isoon muoviin käärittyinä ja samassa pakkauksessa  kaksi erilaista maustevoita.