Tykästyin tälläiseen lisäkkeeseen niin, että olen tätä jo muutamaan otteeseen kalalle ja broilerille tehnyt. Kaiken lisäksi herkku on vielä  helppo ja nopea tehdäkin...

Tämä määrä höystöä syötiin kalan  ja salaatin kanssa erään naisystävän kanssa...

Tomaatti-herkkusienihöystö

tuoreita herkkusieniä (6 kpl keskikokoisia)

kirsikkatomaatteja ( 10 kpl)

öljyä (tai muuta rasvaa)

valkosipulin kynsiä (säilöttyjä 2 kpl isoja)

sipulin vihreitä varsia ( paljon....kun niitä pihalla kasvaa....)

suolaa

mustapippuria myllystä

Paloittele herkkusienet, viipaloi valkosipuli ja puolita tomaatit. Kuumenna öljy paistinpannulla, lisää herkkusienet ja valkosipuli ja anna sienten kypsyä välillä sekoitellen. Lisää tomaatit, sipulin varret hienonnettuna ja mausteet ja kuumenna kunnes tomaatit hieman pehmenevät.... varo ettei tule mössöä. Koko lisäkkeen tekemiseen menee vain yksi hujaus, joten kaiken muun pitääkin olla aterialle jo valmiina