CIMG8605.jpg

Erään kerran satuin kysymään ystäviltäni, että mitäs he haluavat kukkasten asemasta. Ylläri oli, että toisistaan tietämättä halusivat pannupitsaa. Noh, minä sitten tein, melkein täsmänä jokaiselle sellaisen millä täytteillä halusivat.

Pakkaamisen ja kuljettamisen helpottamiseksi päädyin tekemään pannupitsat pyöreisiin alumiinifoliovuokiin.

Pannupitsat tein taas tällä ohjeella, koska tästä tykkäämme, enkä ole parempaa ohjetta löytänyt, vaikka olen muutamaa muutakin ohjetta kokeillut vuosien saatossa.

Täytevaihtoehtoina oli vaikka ja mitä. Kävin ostamassa paikallisesta pitsapaikasta kebabbia (onneksi möivät, kun nätisti pyysin ja vielä hyvinkin inhimilliseen hintaan), koska kaupan kebabbia en suostu kellekkään syöttämään. Kinkkua, salamia, broileria (maustoin ja paistoin itse), tonnikalaa, pekonia, katkarapuja, anjovista, aura-, feta- ja mozzarellajuustoja, persikkaa, ananasta, herkkusienia, punasipulia, minitomaatteja,eri värisiä paprikoita, oliiveja. Ainakin noita täytteitä käytin tomaattikastikkeen (muttimurskaa, tomaattipyrettä, valkosipulia, suolaa, oreganoa, pitsamaustetta, sokeria -> sekoitin vaan, en kuumentanut. ) ja juustoraasteiden lisäksi. Laitoin 3-4 täytettä / pitsa. Majoneesia ( en ymmärrä ollenkaan tätä majoneesivillitystä pitsassa) halusi muutama, mutta sen laittoivat itse pitsan lämmittämisen jälkeen.

CIMG8597.jpg

 

CIMG8602.jpg

Menihän näiden tekemisessä ja paistamisessa kotvanen aikaa, kun tuo foliovuoka on semmonen, että niitä mahtuu vaan 1 kpl 50 cm uuniin. Nopeampaa olisi ollut tehä pellin kokoisia pannupitsoja, mutta kun se ei oikein tunnu minusta pannupitsalta. Tavallinen pitsa menee peltipitsanakin.

CIMG8594.jpg

Ihan ei alumiinivuokiin mahdu yhtä annosta pohjataikinaa, joten tein tällaisia pieniä lopputaikinasta, niin sai useampi maistella jämäpitsaa.