Paistoin ihan tavallisia ohuitaisoja lättyjä ja täytteeksi laitoin ruskistettua jauheliha-sipuli-mausteseosta. Päälle sinileima Emmentalia ja uunissa kuorrutus 225 asteessa noin 10 min.
maanantai, 18. toukokuu 2009
maanantai, 18. toukokuu 2009
Paistoin ihan tavallisia ohuitaisoja lättyjä ja täytteeksi laitoin ruskistettua jauheliha-sipuli-mausteseosta. Päälle sinileima Emmentalia ja uunissa kuorrutus 225 asteessa noin 10 min.
Olen kaikista keittiöhommeleista tykkäävä naisimmeinen (Mimmi M).
22.7.2007 aloittamassani blogissa julkaistavat ohjeet olen keräillyt vuosien varrella sieltä sun täältä ja tykkään myös kehitellä ohjeita itse.
Toivottavasti löydät sopivia ohjeita omaan käyttöösi.
Jos sinulla on kysyttävää, niin laita viestiä [email protected].
Kommentit