Tämän tapaisia kuorrutettuja patonkeja meillä tehdään aika usein. Milloin pitsan makuiseksi, milloin taas ilman pitsakastiketta, kuten tällä kertaa. Päällykset vaihtelevat sen mukaan mitä jääkaapissa sattuu olemaan.....

1239812380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meinasi pelti käydä pieneksi....niin paljon päällystettyjä patongin puolikkaita ( kaupan esipaistettuja) tehtiin yhtenä iltana pääsiäisen aikaan.... Päädyttiin päällystämään puolikkaina -> meistä helpompia syödä kuin tällaiset.

Täytteenä on kahdenlaista juustoraastetta, Auraa, kahdenlaista kinkkuleikkelettä, säilykeananasta, pitsamaustetta, tonnikalaa, jalopenoa, valkosipulia. Paistettiin uunissa 225 asteessa 10-15 min.

Hyvin tekivät kauppansa, syötiin kaikki neljään pekkaan.....