Lämmin tomaatti-kesäkurpitsa-halloumisalaatti (kasvispannu)

1 kesäkurpitsa n. ½ cm viipaleina
5 isoa tomaattia viipaleina
1 pkt halloumia viipaleina (voisi olla enemmänkin)
3 pulleaa valkosipulin kynttä viipaleina
öljyä paistamiseen
suolaa
mustapippurirouhetta myllystä
tuoretta persiljaa päälle

kastike: öljyä, punaviinietikkaa, hunajaa/sokeria, rouhittua mustapippuria, tuoretta basilikaa, suolaa.... tämä sekoiteltiin ihan loraus tätä, toinen sitä- periaatteella, välillä maistellen smiley

pIat pannulla tilkassa ölyä kesäkurpitsaviipaleet ja laita ne kanneen alle kulhoon odottamaan. Pikapaista tomaattiviipaleet ja valkosipulinkynnet ja jätä odottamaan astiaan. Paista halloumiviipaleet. Kokoa salaattiainekset takaisin isoon pannuun limittäin. Pippuroi ja suolaa pinta tasaisesti, ripottele päälle runsaasti tuoretta persiljaa..... hyvää näinkin, vaan me laitoimme vielä happoista öljy-punaviinikastiketta päälle.



Nelistään syötiin kaikki, joten loppasuita oltiin....



Makkaraa syömme harvoin, vaan tälle kasvisruoalle paistettiin kaveriksi juustowilhelmit.