Nopeatekoista riisipohjaista pataa...
Paprikainen broileri-riisipata
2½ dl pitkäjyväistä riisiä
n. 8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
300 g broilerin filesuikaleita ( maustamaton)
2 sipulia varsineen
200 g pss herne-maissi-porkkanaseosta
chilikastiketta ( 3-4 rkl)
aromat-seosta
suolaa
2 valkosipulin kynttä
mustapippuria myllystä muutama kierros
paprikajauhetta ( n.1½ tl)
paahdettu punainen paprika ( säilyke, 1 iso kpl)
150 g pkt Apetina Snack paprika juustokuutioita
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää kaikki mausteet ja riisit kiehumaan. Paista lihat pannulla ( käytä öljynä juuston marinadia) hienonnetun sipulin kera. Lisää lihat ja kasvikset puolikypsän riisin sekaan ja kypsennä kypsäksi ( lisää vettä tarvittaessa). Lisää suikaloitu säilykepaprika ja juusto marinaadeineen ( ainakin osa) ja kuumenna pata vielä nopeasti. Älä enää keittele, ettei juusto lötkisty. Tarkista maku.
Tekovaiheessa tuntui etten oikein tähän pataruokaan makua saanut.... mutta syödessä tuntui makua kuitenkin olevan ihan meidän tarpeiksi
Kommentit