Mimmin keittiössä laitettiin marjasima tuloilleen heti aamusta suurin piirtein tällä Dansukkerin ohjeella.
Minä valitsin marjaksi puolukan, koska niitä on vielä pakastimessa reilusti (tosin pähkäilin puolukan ja punaherukan välillä), mutta marjasiman voi tehdä muistakin marjoista.
Vielä on pähkäilyssä/maistelussa, että laitanko lisämauksi sitruunaa tai appelsiinia?
Huomenna katotaan, annetaanko simojen pulputtaa vielä toinenkin päivä huoneenlämmössä, vai joko pullotetaan kylmään.
Meillä tehdään vasta tänään tavallinenkin sima.
Dansukkerin sivuilla simat otsakkeen alla on muitakin ihania simaohjeita, jos muut kuin perinteinen sitruunainen sima kiinnostaa.
Kunhan puolukkasima on valmista, lisään tähän sitten kuvan valmiista simasta.
Lisätty valmiin puolukkasiman kuva 2.5.22
Kommentit