Vaihteeksi tehtiin naudanpihvejä, eikä aina vaan possua tai broileria...

Täytetyt naudanpihvit kahdelle

2 kpl a´150 g naudan ulkofilepihvejä

Mustapekka juustoa 2 paksua viipaletta

voita + öljyä paistamiseen

suolaa

pihvimausteseosta

Nuiji pihvit muovin lävitse ohuiksi. Laita juusto puoliskolle ja taita pihvi kaksinkerroin. Paina reunat sormin kiinni....minä en mitenkään ummistanut (tikuilla) ja ihan hyvin täyte pysyi sisällä. Kypsennä pihvit paistamalla keskikuumalla pannulla ja pintamausta pihvit molemmin puolin paiston jälkeen. Minä paistoin pihvejä 3 - 4 min/puoli ja oli meille just sopiva kypsyys....kypsää, vaan ei kuivaa.

 

Salaatissa on tällä kertaa  lehtisalaattia, oikein tummia ( lähes mustia) viinirypäleitä, kurkkua, keltaista paprikaa, ananasta, miniluumutomaatteja ja mozzarellapallosia..... koska ne piti saaha käytettyä.... muutoin en tykkää samalla aterialla juusto-juusto yhdistelmästä.