Ihan tavallinen jauhelihakeittokin maistuu vaihteeksi hyvälle... tällä kertaa en ruskistanut jauhelihaa erikseen, vaan lisäsin lihan kypsymään pieninä palleroina.

Tässä keitossa on vettä, tomaattipyrettä, pakasteseosta peruna & keitokasviksia ( juu, jälleen kerran ...... viitseliäät voivat käyttää tuoreita juureksia), lihafondia, valkosipulia, mustapippurirouhetta, paprikajauhetta, soijakastiketta, naudan jauhelihaa ja mauste/suolakurkkua.

Kiehuvaan maustettuun liemeen laitetaan kasvikset kiehumaan ja heti kun seos kiehuu uudemman kerran, laitetaan  raaka jauheliha pieninä lihapullan kokoisina kokkareina ..... ja kypsennetään  keitto. Näin lisättynä jauheliha saa aikaan liemeen sameutta, vaan eipä tuo haittaa, kun liemessä on niin paljon tomaattisuutta... Sekoitetaan kunnolla muutaman kerran kypsennyksen aikana. Eikä haittaa vaikka lihapallerot hieman rikkoutuvatkin. Kurkkusuikaleet lisätään valmiiseen keittoon ja vielä tietenkin maistellaan, että ovathan maut kohillaan.