1278113.jpg

Rahkapannukakku

(pellillinen)

- 6dl nestettä  ->ihan tavallinen pannukakkutaikina

( minä tein seuraavilla suhteilla: 6 dl maitoa+3 dl vehnäjauhoja+3munaa+2 rkl sokeria+1 dl rasvasulaa+valaa tl suolaa)

-> paista pannukakkua ihan tavalliseen tapaan pellillä noin 200 asteessa noin 15 minuuttia

- laita päälle seos missä on sekoitettu keskenään;

3 dl rahkaa ( minä laitoin 2 dl rahkaa + 1 dl vanilja"tuorejuustoa"...kun ei ollut rahkaa enempää... ja hyvää tuli)

3 dl kevytkermaa / maitoa ( minä laitoin 1 dl ruokakermaa+2 dl maitoa)

2 munaa

1 dl rusinoita ( jos et tykkää niin voi jättää poiskin..)

3 rkl sokeria

1 rkl vanilliinisokeria

-> kaada seos osittain paistuneen pannarin paaäälle ja jatka vielä paistamista niin että pannari on kypsää (15 - 20 minuuttia) Tarkkaile paistumista, jotta pannari ei kärvähdä....

1278110.jpg

.. tässä rahkaseos menossa osittain paistuneen pannarin paalle... ja paistumaan taas....

1278111.jpg

.. noin 20 minuutin kuluttua....

Tamä rahkapannari on haaleana parhaimmillaan... lisänä voi vielä tietenkin tarjota jotain hilloa... itse en kaipaa enää lisukkeita tämän kanssa, hyvää sellaisenaan!