Meillä syötiin tällaisia salaatteja (alkuruokina ja lisäkesalaatteina) pääsiäisen aikana, vaan voihan näitä muuloinkin tehdä ja syödä.
Ensimmäisen kuvan salaatissa on appelsiinia, miniluumutomaatteja, kalamataoliiveja, persiljaa ja sipulin vihreitä varsia ja juustona Apetina® Snack Aurinkokuivatut tomaatit. Lisäksi laitoin vähän happoisuutta tuomaan sitruunan mehua.
Tässä vesimelonisalaatissa on salaattisekoitusta, säilykeananasta, paljon vesimelonia (ei ollu kyllä maultaan kovin hääppöinen, ostin kokonaisen melonin), kurkkua, murustettua fetaa, tuoretta persiljaa ja basilikaa ja kastikkeeksi laitoin öljyä + sitruunanmehua + mausteita + aurinkokuivattua tomaattia ihan pienenä hakkeluksena.
Tässä salaatissa on; salaattisekoitusta, retiisiä, tummia viinirypäleitä, kurkkua, ananasta, herneenversoja (omassa keittiössä paperin päällä kasvaneita), persiljaa, sipulin vihreää vartta, pikkutomaatteja ja juusto on mozzarellaa (helmimozzarellaa)
Kommentit