CIMG0364-normal.jpg

Lohirulla on tehty valion ohjeella. Kuvassa rulla on jo leikattu viipaleiksi. Kalana oli tällä kertaa kylmäsavulohta.

Lohirulla

200  g kylmäsavulohta TAI tuoresuolattua kirjolohta
(2  rkl sitruunamehua)
1  rasia  (200 g) Yrttituorejuustoa

 

Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi. Lado kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle siten, että saat 20 x 20 cm:n kokoisen levyn.

Mausta kala sitruunamehulla. Anna maustua hetkisen.

Notkista tuorejuusto sekoittaen. Levitä tasaisesti kalalle. Kääri levy tiiviiksi rullaksi tuorekelmun avulla.

Laita rulla pakastimeen vähintään pariksi tunniksi, että rulla kovettuu hiukan.

Leikkaa kohmeisesta rullasta viipaleita ja anna niiden sulaa kokonaan ennen tarjoilua.