Hieman pitkäksi venähtäneellä vappuajelulla poikkesimme kotimatkalla pikaisesti Kempeleen Rossossa syömässä... ihan vaan pitsaa.

Kalapitsaa tulee harvemmin syötyä, joten valintani oli Ilmari rukiisella pohjalla.

Ilmarissa on bearnaisekastike, kylmäsavulohta, kapriksia, katkarapuja, marinoitua punasipulia ( tämä oli todella hyvää...minulla punasipulikausi jatkuu vaan...), juustoa ja pestoa.

Kuumana oli ihan hyvää, vaan jäähtyneenä rupesi jo maku tökkimään .... bearnaisesoosi oli aika hallitseva koko pitsassa.

Hinta oli vappupäivänä Ilmarilla 11.90 e, vaan hintoja näytetään taas nostaneen ja nyt lista näyttää hinnaksi 12.10 e. Toki hintaan kuuluu raastepöydän ( huom! nimi ei siis ollut salaattipöytä) antimet... tällä kertaa jätin kuitenkin kaalin, punajuuren ja porkkkanaraasteen syömiset sikseen.

Ikävä sanoa, vaan mielestäni Ilmari ei ollut hintaansa väärtti

Kanssasyöjä valitsi tutun ja turvallisen Quattro Stagionin rukiisella pohjalla. Vappupäivänä oli hinta 9.80 e ja nyt listan mukainen hinta on 10.20 e.... pitsa oli ihan ok, mutta....

Vaikkeivat pitsat nyt ihan top kymppiin meidän mielestämme päässeekäänt, on kuitenkin ihan kiva käydä erilaisissa paikoissa katsastamassa niiden antia

 

Yhtään eivät häpiä oman paikkakunnan pitsapaikan ( Ruokakeidas) pitsat...vaikkeivat olekaan ruispohjaan tehtyjä...

Tässä kuvassa on joskus viime syksynä nautittu kebabpitsa ( ihan eka minun elämässäni) ... toki kebabin kaverina muitakin täytteitä. Kyllähän kebab pitsaankin passaa, vaan minä nautin siitä kuitenkin enmmän eihan kebab salaattina tai joskus jopa ranskalaisilla . Vaan onhan sitä edes kerran kokeiltava....

... ja kinkku-tonnikala-katkarapupitsa. Peruspitsaa, vaan hyvää! Eikä hintakaan päätä huimaa