Mimmin keittiössä vietettiin valokuvavapaata joulua, yhen yhtä ruokakuvaa ei tullut otetuksi, eikä kyllä muitakaan. Meille hyvin  perinteiseen tapaan vietettiin joulua ruokienkin suhteen....kinkku kyllä paistettiin, porkkana-ja maksalaatikot olivat saarioisten käsialaa, rosollia muutama dl ja iso kattilallinen riisipuuroa ja sekametelisoppaa ja joulusuklaitakin ihan vaan muutama tuli syödyksi. Kukahan söis loput? Mitään tähteitä ei jäänyt tuunattavaksi, vaan kaikki tuli syötyä viimeistään tapaninpäivänä. Hyvä näin.

Arkisia kotiruokia ollaan tehty lähes joka päivä, vaan rupeanpa purkamaankuvasumaa näistä vanhemmista kuvista....

CIMG4811.jpg

Nämä porsaaanleikkeet olivat jo valmiiksi leivitettyjä ja minä vaan paistoin ne pannulla öljy-voiseoksessa. Makuja oli muutoin ihan ok, vaan suolaa oli meille kyllä ihan liikaa. Miksi ihmeessä lihat pitää ylisuolata?  Paistettu sipuli pelasti onneksi tilannetta aika paljon. Vaan kyllä ens kerralla pitää taas leivittää ja maustaa lihat ihan itte.... aika vähän käytän valmiiksi maustettuja/marinoituja lihoja, vaan joskus haluaa jonkun uutuuden kokeilla. Näissä piti olla chiliä mausteena, vaan aika miedosti se kyllä maistui....

CIMG4808.jpg

Ollaanpa taasen yhtä kokeilua rikkaampia...