CIMG1404-normal.jpg

Mustapekka possua kera paahdettujen uunikasvisten ja ihan tavallisen lisäkesalaatin.

 

CIMG1391-normal.jpg

Mustapekka possu

1 kpl viljapossun sisäfileitä, maustamaton.

rasvaa ruskistamiseen

½ kpl mustapekka-juustoa

2 dl ruokakemaa + ½ dl vettä

suolaa

 

Puhdista file ja leikkaa se noin puolentoista sentin paksuisiksi viipaleiksi.... minulla viipaleita tuli 8 kpl. Painele viipaleita hieman ohuemmiksi käsin. Ruskista viipaleet paistinpannulla molemmin puolin tilkassa rasvaa. Lisää pannulle nesteet ja juusto palasina. Hauduttele välillä sekoitellen, jotta juustokin sulaa. Kypsennä lihat kypsiksi, älä kuitenkaan liian kuiviksi. Kansi päälle, niin ypsyykin nopeammin, eikä kastike haihdu olemattomiin. Minulla aikaa meni hiljaisesti haudutellen n.15 min. Kerran käänsinkin lihat pannulla. Tarkista kastikeen maku...minä lisäsin pikkasen suolaa. Pippuri maistui ihan reilusti, joten sitä ei tarvinnut lisätä.

CIMG1411-normal.jpg

Kotoisaksi lauantain ruoaksi oli ihan hyvä ateria.